Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dom i sagen: ‘Hvis I løber, bliver I flænset’

Seks unge er blevet kendt skyldige i blandt andet at have truet flere personer i Herlev med tæsk, hvis ikke de udleverede tøj og værdigenstande.

’Hvis I løber, bliver I flænset’ eller noget i den retning var beskeden til  to unge mænd, som i august sidste år blev nogle af de ofre, som en gruppe på seks andre unge sidste år truede med tæsk, hvis ikke de hostede op med tøj og værdier.

For noget tid tilbage blev tre af de seks dømt ved tilståelsessager, og for nylig blev de tre sidste dømt ved Retten i Lyngby.

Her fik en 19-årig tre års fængsel, en anden 19-årig to år og seks måneders fængsel samt en udvisning for bestandig, mens den sidste, en 18-årig, fik et år og seks måneders fængsel og en advarsel om udvisning. Det oplyser anklager fra Nordsjællands Politi, Kenn Regner Jørgensen.

Politisamarbejde førte til opklaring

Han tilføjer, at det kun er to ud af de seks, som er tidligere dømt, og at de forskellige gaderøverier, som gruppen er dømt for, typisk er begået af flere gerningsmænd, men det er forskelligt fra forhold til forhold, hvem af de seks, der har været med.

De seks er dømt for i august og september sidste år at have begået gaderøverier i Herlev, Hellerup, Lyngby, Søborg og Brønshøj, tre af dem kommer fra sidstnævnte. De fem af forholdene begik de i Herlev.

Sagerne imod dem blev til i samarbejde mellem Nordsjællands, Københavns og Københavns Vestegns Politi.

Læs mere i denne uges Herlev Bladet

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!