Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Årets Herlevit 2019 skal findes

Hvem fortjener æren i år? Det er nu, du skal komme med dit bud.

Siden 1990 har det været en fast tradition, at en heldig og ikke mindst særlig herlevit er blevet kåret til Årets Herlevit. Prisen som Årets Herlevit uddeles af Herlev Bladet lørdag under festugen, og prisen går altid til en Herlevborger eller en person med tilknytning til forenings- eller kulturlivet i Herlev, der i det forløbne år ’har udført et stort uegennyttigt og fortjenstfuldt arbejde, der har medvirket til god trivsel for en kreds af borgere i Herlev kommune.’ Siden prisen blev stiftet har 20 mænd og otte kvinder haft fornøjelsen af at kunne kalde sig Årets Herlevit.

LÆS OGSÅ: Kjeld Hansen er Årets Herlevit

Sidste års vinder blev tidligere borgmester og formand for HI fodbold Kjeld Hansen, og før ham har blandt andre nu tidligere formand for Røde Kors, Jimmy Gørtz fået prisen ligesom tidligere redaktør her på bladet, Britt Spangsberg og nu afdøde hospitalspræst Tom Andersen Kjær er blevet kåret.

Du kan se en liste over alle vindere siden 1990 i denne uges udgave af avisen. 

Sådan gør du

Årets Herlevit vælges af en komité bestående af Herlevs borgmester og Herlev Bladets bestyrelse eventuelt efter indstilling fra Herlev Bladets læsere. 

Det betyder, at der er rig mulighed for at komme med et bud på en, der fortjener det. Har man sådan et, skal det sendes til herlevbladet@herlevbladet.dk eller til avisen på Herlev Bygade 39, 2730 Herlev inden mandag den 12. august klokken 9. Så bliver det taget med i den pulje, som juryen vælger ud fra. 

Lørdag den 31. august klokken 11 bliver prisen så uddelt på Store Scene under festugen

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!