Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kjeld Hansen er Årets Herlevit

Det var en rørt eks-borgmester, der her til formiddag blev kåret til Årets Herlevit.

Han har været borgmester, han har fået ridderkorset, han har prøvet en del. Alligevel var der ingen tvivl om, at det var stort for Kjeld Hansen, da han i dag blev kåret til Årets Herlevit på Store Scene.
»Undskyld Margrethe (dronningen.red), men det her er større,« sagde Kjeld Hansen blandt andet i sin takketale.
Årsagen til, at juryen (der består af Herlev Bladets bestyrelse og borgmester Thomas Gyldal Petersen) har valgt at kåre Kjeld Hansen i år, skal blandt andet findes i hans store arbejde med at skabe det forenings-Herlev, som står i dag.
»I år er valget faldet på en lokal ildsjæl, der gennem en lang, lang årerække har hyldet, værdsat og arbejdet for fællesskaberne i Herlev,«sagde Herlev Bladets administrerende direktør, Steffen Glaas i sin tale til en tydeligt rørt Kjeld Hansen.

har hyldet, værdsat og arbejdet for fællesskaberne i Herlev

»Kendetegnende for dit virke i Herlev har været en kærlighed til byen og alt, hvad det betyder,« påpegede Steffen Glaas, før han overrakte Kjeld Hansen den tegning, der nu kommer til at hænge sammen med de andre modtagere af prisen på hyldest-pladsen i Medborgerhuset.

Kjeld Hansen får nu plads blandt de andre modtagere i Medborgerhuset.

Læs meget mere om Årets Herlevit i næste uges udgave af din avis og hyg dig med et par af Herlev Bladets mange anmeldelser fra årets festuge. 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!