Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevs hyggeligste morgenbord

Handlen i Bymidten er vært og borgmester Thomas Gyldal Petersen ‘overtjener’ ved morgenbordet, hvor der samtidig er jazz leveret af Herlev Trio

 

Det er den slags, som Herlev kan. Være på stikkerne tidligt på dagen. Og så hygge sig sammen.  Klokken var faktisk ikke meget mere end 07.50, og dermed 10 minutter før ‘officiel start’, før næsten sidste plads var besat, da handelsfolkene i Bymidten var vært for det traditionsrige morgenbord, som ikke går af vejen for også at inkludere en Gammel Dansk. Eller to.
Hvad Herlev så også kan, er den hyggelige og personlige snak. Den udsendte var på rekordtid opdateret på lokale forhold i kirkerne, venskabsbysamarbejdet med den tyske by Eberswalde og så også med sidekammerat nummer to orientering om  helt personlige forhold. Bare som et eksempel på, hvad der sker, når mennesker mødes og får en snak.
Det er en meget hyggelig tradition at spise morgenmad sammen lørdag under Festugen. Og det er ikke blevet mindre hyggeligt af, at Herlev Trio nu leverer liflige jazztoner til morgenbrød og kaffetår. Vi uddeler jo karakterer her i omtalerne af Festugen på Herlev Bladets hjemeside. Morgenbordet får de maksimale seks a’er for måske at være det mest hyggelige og vedkommende arrangement under Festugen.
Læs også: Kjeld Hansen er Årets Herlevit

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!