Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dybe stød med boksehandskerne: Tre sjællandske mestre fra Herlev

Herlev Boxing var den bedste klub ved de sjællandske mesterskaber i Helsingør.

I weekenden blev der afholdt sjællandske mesterskaber i boksning i Helsingør. Herlev Boxing havde tilmeldt otte boksere, men på grund af skader hos tre boksere og at klubbens sværvægter samt supersværvægter ikke fik modstandere, endte Herlev-klubben med at stille op med følgende tre boksere: 57 kilo: Muhamed Al-Bayati, 60 kilo: Qalid Osman og 71 kilo: Frederik Bandenski.

Og de gjorde rent bord. Alle tre leverede en fantastisk præstation og vandt alle deres kamp i god stil, og kan nu kalde sig Sjællandsmester 2024.

Sejrene betød, at de fik en plads til DM Ugen 22 juni i Herning, hvor de skal bokse mod den jyske mester i kampen om det danske mesterskab.

Der udover har Muhamed og Qalid også sikret sig en plads til de nordiske mesterskaber 21-24 marts i ligeledes Herning.

Personligt vil jeg mene, at det er kæmpe stort for klubben

Udover Muhamed of Qalid, så er klubbens supersværvægter også udtaget til de Nordiske mesterskaber, hvor de skal repræsenterer det danske landshold.

Efter stævnet blev Herlev Boxing kåret til Sjællands bedste klub for sjette gang (femte gang i træk). Udover at klubben også er blevet kåret til bedste klub i Danmark fire gange.

Qalid Osman blev i øvrigt kåret til bedste bokser ved hele mesterskabet.

»Personligt vil jeg mene, at det er kæmpe stort for klubben. De har trænet målrettet og har i den grad leveret varen. Det er selvfølgelige ærgerligt for dem som ikke kom i kamp, da de har trænet mindst lige så hårdt,« lyder det fra Herlev Boxings formand, Rachid Idrissi.