Herlev Bladet

Eagles rammes igen af restriktioner

Herlevs professionelle ishockeyhold udgør en af de fire i Metal Ligaen, som med regeringens nye restriktioner ikke må have tilskuere til hjemmekampe.

Der bliver tale om en spøgelseskamp, når Herlev Eagles på fredag klokken 19.30 går på isen mod Odense Bulldogs hjemme i Spar Nord Bank Arena.

Regeringens nye corona-restriktioner rammer nemlig Herlev som en af de 38 kommuner, der fra i dag onsdag må døje med en delvis lukning af sine faciliteter. Udover Herlev Eagles bliver tre andre klubber i Metal Ligaen også ramt:  Det er Rødovre, Hørsholm og Odense.

LÆS OGSÅ: Sidste kamp i grundspillet uden tilskuere

Restriktionerne betyder, at de pågældende byer godt må fortsætte med professionel idræt, men ikke må have de indendørs idrætsanlæg åbne for offentligheden. Det oplyser Danmarks Ishockey Union. Det betyder også, at den hidtidige dispensation til 500 tilskuere ikke gælder længere.

Herlev Eagles tabte tirsdag en udekamp mod Frederikshavn White Hawks 1-4 og ligger pt. nummer syv i Metal Ligaen. Med Rungsted som nummer ét og Odense i bunden.

Regeringens krav gælder frem til 3. januar.

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....