Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lang kø ved Herlev Hallen trods ekstra testkapacitet

Testkapaciteten i Herlev Hallen er i dag onsdag dobbelt så stor som i går og i forgårs. På trods af det har køen været lang.

Testkapaciteten er i dag blevet sat op i det mobile testcenter ved Herlev Hallen efter de seneste to dage med timelange køer for at blive testet.

Det var kommunens håb, at det ville mindske køen i dag. Men noget tyder på, at det ikke er tilfældet. Ved middagstid kunne Herlev Bladets fotograf nemlig dokumentere en lang kø fra Herlev Hallen til indgangen ved Lindehøjskolen.

Og også på de sociale medier berettes om, at køen i dag er og har været lang på trods af både en fordobling i testkapaciteten og det dårlige vejr.

Læs også: Gyldal om den delvise nedlukning 

Mobilt testcenter målrettet unge

I dag onsdag er sidste dag i denne omgang, at det mobile testcenter er i Herlev. Det mobile testcenter har været i Herlev mandag, tirsdag og onsdag målrettet de unge mellem 15 og 25 år, som er blevet opfordret til at lade sig teste inden jul. Alle har dog været velkomne i testcenteret.

Borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) har oplyst til Herlev Bladet, at han presser på for at få testkapacitet til Herlev så ofte som muligt.

Det kan du læse mere om i denne uges udgave af Herlev Bladet. 

Læs også: Sådan fordeler smitten sig

Herlev Bladet følger udviklingen tæt. Hold dig opdateret på heleherlev.dk og på vores Facebookside 

 

 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!