Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Eagles skifter ud i truppen – og vinder og vinder for tiden

Herlev har sagt farvel til to spillere og sagt goddag til en svensk forward. Ugen bød på tre sejre i træk, blandt andet over lokalrivalerne fra Rødovre.

Philip Alftberg har ikke været at finde på isen i noget tid, og han kommer ikke til at spille for Herlev længere – i hvert fald ikke i denne omgang. 

Den skade han pådrog sig i sidste sæsons slutspil, viste sig desværre for nyligt at kræve en operation, oplyser Herlev Eagles.  

Det er usikkert, om Philip Alftberg overhovedet kommer til at spille i denne sæson, så Herlev Eagles har skrevet ham af holdkortet. 

»Samarbejdet med Philip er derfor stoppet, og vi ønsker Philip alt det bedste fremover i hans hockeykarriere,« udtaler klubben i en pressemeddelelse.

Far i Rungsted

I stedet træder Ludvig Elvenes ind på Herlevholdet. Den 27-årige forward kommer med SHL- og Allsvenskan-erfaring. Efter en solid tid i Tingsryd skiftede Ludvig Elvenes før sidste sæson til Kristianstad, som rykkede ud af Allsvensken. 

Efter 14 kampe i Division 1 fik han nu grønt lys til at skifte til Herlev, og det er nu lykkedes at få en underskrift gældende for resten af denne sæson.

Efternavnet ’Elvenes’ virker måske nok bekendt for de, som følger med i ishockey. Hans far – Stefan – spillede med stor succes for Rungsted i perioden 2000 – ’07.

Ludvig Elvenes debuterede for Herlev med succes, det blev nemlig til sejr på hjemmebane over lokalrivalerne fra Rødovre fredag aften – 1. december – i det, som også var en bundkamp.

Tak for indsatsen til Frederik og held og lykke fremover

Dobbelt målscorer 

Marcus Almquist bragte ellers gæsterne fra Rødovre foran, men Joseph Jonsson fik med to mål vendt det til en Herlev-sejr foran 1017 tilskuere. 

Tre dagen inden denne kamp – tirsdag 28. november – vandt Herlev med 3-2 over Odense, og to dage senere – 3. december – vandt Herlev med 1-0 ude over SønderjyskE på et mål af Alexander Lindqvist-Hansen.

Med tre sejre på stribe er Herlev kommet på rette spor efter en længere dårlig periode- Klubben har nu 33 point og er dermed 9 foran Frederikshavn og Rødovre, og samtidig er der kun tre point op til Odense på fjerdepladsen. 

Onsdag og fredag i denne uge venter henholdsvis Aalborg og Herning på hjemmebane i Herlev, så må vi se,  om den flotte stime kan holde. 

Philip Alftberg er ikke den eneste spiller, som har forladt Herlev på det seneste. 

Af private årsager, har Frederik Falkengaard bedt om at blive løst fra sin kontrakt. 

»Det er han blevet og Mathias Just og Jonathan Hintze forventes fortsat at rotere på pladsen som Erik Hanses back up. Tak for indsatsen til Frederik og held og lykke fremover,« udtaler Herlev Eagles. 

 

LÆS OGSÅ: Tidligere på efteråret blev svensk profil skadet

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!