Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Efter flere års forsøg – Eftertragtet titel til Herlev Gymnasium

Herlev Gymnasium og HF kan nu bryste sig af en titel, som de har arbejdet på at få i flere år, fortæller rektor Jan Vistisen. De er blevet udvalgt til at være officiel Team Danmark uddannelsespartner.

»Vi er jublende lykkelige. Vi har arbejdet på det her i flere år, så det et virkelig skulderklap, at vi nu er blevet godkendt. Og det skaber god energi mellem de lærere, der har arbejdet på at få det til at fungere med vores idrætssatsning.«
Sådan siger rektor Jan Vistisen om, at Herlev Gymnasium og HF er blevet udnævnt til officiel Team Danmark uddannelsespartner.
Udnævnelsen betyder blandt andet, at skolens navn kommer til at stå på Team Danmarks hjemmeside, og at skolen må bruge Team Danmarks logo i deres markedsføring af skolens tilbud til elitesportselever.
Team Danmark er en statslig organisation, som arbejder for at udvikle dansk eliteidræt.
Læs også: Stem på Årets Sportsprofil
Satser på idrætten
Godkendelsen som Team Danmark uddannelsespartner kommer i kølvandet af, at Herlev Gymnasium og HF har satset hårdt på sin idrætsprofil.
»Vi har nogle seriøse tilbud til eleverne med morgentræning og indrætsmentorer, som hjælper dem med at koordinere deres skoledag, og så har vi en fleksibilitet, som gør, at de har nemmere ved at få tid til deres sport,« siger han og fortsætter.
»Vi har også nogle undervisere, som ved, hvad det handler om at dyrke idræt og gå i skole på samme tid. De er en stor kapacitet i hele det her projekt,« siger Jan Vistisen.
På Sjælland er der udover Herlev Gymnasium og HF 17 andre skoler, som er Team Danmark uddannelsespartner.
Læs også: Nyt om træningsskøjtehallen

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!