Herlev Bladet

En del af idrætten i det fri åbner

Nu bliver der åbnet for en del af de sportsgrene, der foregår udendørs.

Fra i morgen lørdag den 25. april er det igen muligt at spille tennis på Herlevs udendørs tennisbaner. Og fra på mandag den 27. april vil Herlev Stadions atletikfaciliteter igen være klar til brug, oplyser Herlev Kommune.

Også padelbanerne ved Skinderskovhallen, de udendørs træningsstationer samt pentanquebaner rundt om i byen åbner senest mandag den 27. april.

Den delvise genåbning af Herlev Kommunes udendørs idrætsanlæg betyder i første omgang genoptagelse af aktiviteterne hos blandt andet Herlev Tennis, Herlev Løbe- og Atletikklub og i byens fitnessforeninger.

LÆS OGSÅ: Herlev-kunstner udgiver ny single

Herlev Kommune oplyser, at åbningen sker i forlængelse af den anbefaling, Danmarks to store idrætsforbund, DIF og DGI, er nået frem til efter dialog med sundhedsmyndighederne. Anbefalingen lyder, at udendørsidræt uden kropskontakt kan afholdes. Dog skal det fortsat ske inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, om ikke at samles flere end 10 personer, at holde afstand på to meter til andre og at holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed.

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....