Herlev Bladet

En er anholdt efter bombetrussel ved hospitalet

En 29-årig mand fra Østfalster er blevet anholdt og sigtet for den bombetrussel, der tidligere i dag tirsdag fik politiet til at rykke ud til Herlev Hospital.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i dag tirsdag anholdt en 29-årig mand fra Østfalster, som er blevet sigtet for at have fremsat bombetrusler mod en bil ved Herlev Hospital og en bil i Mariager, oplyser politiet på Twitter.

Politiet rykkede tirsdag formiddag talstærkt ud til Herlev Hospital efter en bombetrussel mod en bil på p-pladsen ved hospitalet. Politiet arbejdede sammen med EOD (Ammunitionsrydningstjenesten.red) om at undersøge bilen. Undersøgelserne viste, at der ikke var en bombe i bilen.

Den 29-årige erkender at stå bag bombetruslerne, oplyser politiet. Den anholdte har i forvejen en dom om behandling, og vil nu blive anbragt på en sikret institution.

LÆS OGSÅ: En dag bag borgmesteren – digital fortælling på Heleherlev.dk

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....