Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Falsk betjent sigtet for flere forhold

En 18-årige mand er fredag blevet varetægtsfængslet for flere tilfælde af bedrageri mod ældre borgere.

Han har gjort det flere gange, den 18-årige mand fra Bagsværd, der torsdag blev taget på ferskning gerning i færd med at bedrage en 72-årig Herlevborger for yderligere penge. Noget han gjorde ved at udgive sig for at være politibetjent.

LÆS OGSÅ: Endnu en sag

Det fortæller anklager fra Københavns Vestegns Politi, Rasmus Petersen, der fredag var til grundlovsforhør med gerningsmanden ved Retten i Glostrup, som valgte at varetægtsfængslet den 18-årige i to uger. Det skete i øvrigt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

Samme fremgangsmåde

Den 18-årige er i alt sigtet for fem forhold, som alle minder om hinanden, forklarer anklageren, der tilføjer, at de udover Herlev er begået i Ballerup og Ishøj. I Herlev slap han afsted med 10.000 kroner, men ifølge Rasmus Petersen er det også lykkedes ham et sted at stjæle 21.000, mens han et andet ikke fik noget overhovedet.

Pengene har han fået både i kontanter hos de ældre og ved at hæve på deres kort.

LÆS OGSÅ: Sådan gør de det

»Han erkender i vid udstrækning alle sigtelser«, lyder det også fra anklageren, der endnu ikke kan sige noget om, hvorvidt sagen bliver kørt som en ren tilståelsessag, da efterforskningen stadig er i gang.

De fem tilfælde er alle begået i tidsrummet fra 26. november sidste år til torsdag i denne uge, hvor manden, der ikke tidligere er straffet, blev anholdt.

Kontakt Københavns Vestegns Politi på 1-1-4, hvis man kan bidrage til oplysninger i denne eller andre lignende sager.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!