Herlev Bladet

Fodbold hjælper unge tilbage på sporet

For tredje år i træk lægger B1973 boldbaner og klubhus til ’Fodboldprojektet’, som har til formål at få unge, der er kørt fast, væk fra offentlig forsørgelse. Og resultaterne er slående

Herlev Kommunes ’fodboldprojekt’ i samarbejde med B1973 er gået ind i sit tredje år, og at dømme efter resultaterne, er det ikke det sidste.

Det mener i al fald initiativtageren Casper Hansen fra Ungerådgivningen i Herlev Kommune, der oplyser, at cirka halvdelen af de 27 aktive deltagere, som var med i fodboldprojektet frem til sommerferien, er kommet væk fra offentlig forsørgelse.

Hurra – du har ramt vores betalingsmur. Det giver dig en glimrende mulighed for at støtte op om Herlev Bladet, så vi kan blive ved med at levere de lokale historier til dig. Der er ikke noget, vi hellere vil, så tak for dig. Betalingsoplysninger skal kun oplyses én gang, herefter husker systemet dig, når blot mail og postnummer er udfyldt.

Spørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....