Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Fodboldfan får tre måneders fængsel mere for vold mod politiet

Ved Retten i Glostrup fik en 26-årig mand fra Skovlunde sidste år et halvt års fængsel for vold mod politiet - forleden fik han tre måneder mere i Østre Landsret.

Ud fra straffen at dømme skulle en 26-årig fodboldfan fra Skovlunde nok ikke have anket sidste års voldsdom, som han fik i forbindelse med  en fodboldkamp mellem Brøndby IF og FCK på Brøndby Stadion 6. august.

Ankesagen, der blev afgjort torsdag sidste uge, gav nemlig manden tre måneder mere oven i de seks måneders ubetinget fængsel, som han fik ved Retten i Glostrup. Det oplyser Vestegnens Anklagere.

Kastede en stortromme

Dommen fik han blandt andet for at have været med til at kaste skyts mod politi og kontrollører på tilskuerpladserne. Han skulle for eksempel have kastet en stortromme, som ramte en politimand og en kølle, som flækkede visiret på en politimands hjelm og påførte ham en tandskade. Han blev også dømt for at kaste en anden kølle, et stolesæde og et cirka to meter langt plastrør mod andre betjente. Og som om det ikke skulle være nok, blev han desuden dømt for at overtræde maskeringsforbuddet og for grov forstyrrelse af den offentlige orden, fordi retten fandt det bevist, at han sammen med en gruppe udviste en aggressiv adfærd og gik til angreb på kontrollører og politi.

LÆS OGSÅ: Halvt års fængsel til ung mand fra Skovlunde

Selve straffens længde skyldes ifølge anklagemyndigheden blandt andet den respektpakke, der trådte i kraft ved udgangen af 2016, og som omhandler vold mod politiet.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!