Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Foreningsformand føler sig usselt behandlet

Formanden for HI Fitness Thomas Prehn er chokeret over den melding, han fik fra udvalgsformand Kim Wacker (S), da han ønskede en dialog om Hjortespringbadet. Kim Wacker afviser kritikken.

For HI Fitness betyder det ifølge formand Thomas Prehn rigtig meget for medlemmerne, at de ikke længere kan tage et bad i Hjortespringbadet på de travleste tidspunkter. Han er grundlæggende vred over, at foreningen ikke fik mulighed for at komme med andre løsningsforslag før Kultur- og Fritidsudvalget på deres møde i marts tog en beslutning om ændringerne. Og så er han forundret over, den reaktion han fik fra formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Kim Wacker (S), da han kontaktede ham med ønsket om en dialog efter beslutningen var truffet. Her lød meldingen, at hvis han ikke var tilfreds, ’så kan du bare stemme på nogen andre og så se, hvad I så får af idrætsfaciliteter.’

»Det er en primitiv måde at have en dialog på, og det er en virkelig arrogant tilgang til det. Og så er det en ussel måde at behandle os på,« siger Thomas Prehn i denne uges udgave af Herlev Bladet. 

Kim Wacker (S) afviser i avisen at uddybe, hvorfor han meldte ud til fitnessformanden, at han bare kan stemme på nogen andre, hvis han er utilfreds.

»Altså nu vil jeg ikke citeres for, hvad jeg har sagt til formanden. Altså vi har behandlet det på udvalget i tirsdags. Og så er den ikke længere,« siger han.

Også Herlev Svømning ser ind i markante ændringer, fordi deres tid i bassinerne er blevet beskåret. Klubchef Maj-Britt Mikkelberg har en oplevelse af, at det har været svært at få den ønskede dialog.

»Politikerne henviser til forvaltningen og forvaltningen henviser til, at rammerne er fastlagt af politikerne. Hvor er det, vi skal sætte ind for at få indflydelse,« spørger hun i denne uges avis.

Ændringerne i Hjortespringbadet skyldes, at det tekniske anlæg ikke kan følge med det store antal af besøgende i svømmehallen. Den begrænsede adgang for Herlev Svømning og HI Fitness skal være med til at sikre, at anlægget ikke bryder sammen.

Udvalgsformand Kim Wacker afviser kritikken fra de to foreninger, som han ikke mener, er blevet urimeligt behandlet.

»Jeg synes, vi har håndteret det ganske udemærket,« siger han i et svar på kritikken i denne uges avis.

LÆS HELE HISTORIEN HER. 

LÆS OGSÅ: Coronatal for Herlev 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!