Herlev Bladet

Galleri: Kildegårdskolen forvandlet til Hogwarts

4. årgang på Kildegårdskolen Vest har de næste syv uger Harry Potter-forløb i samtlige fag. Se billederne fra opstarten på forløbet, hvor børnene blev taget imod af Hogwarts professorer ved perron 9 3/4.

Kildegårdskolen Vest er for skolens 4. klasser de næste syv uger forvandlet til Hogwarts. Omdrejningspunktet i alle fag vil være Harry Potter-universet.

»Der er mange af vores elever, som har læst bøgerne eller set filmene. Harry Potter er både underholdning, men samtidig berører det også meget store temaer som godt og ondt, liv og død, kærlighed og forelskelse. Vi ville med det her forløb gøre Harry Potters univers til fagligt stof for vores elever,« siger Nihal Keceli, som er lærer på 4. årgang, og sammen med kollegaen Christina-Mai Damgaard kom på ideen om at bruge Harry Potter som en fælles fortælling på tværs af fagene.

Se billedgalleriet fra opstarten af Harry Potter-forløbet, eller læs mere om forløbet i denne uges avis.

Læs også: Hvorfor løbe når man kan gå hele vejen?

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....