Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Gyldal til Herlevborgerne: Lige nu er vi under pres

På Facebook taler borgmesteren direkte til Herlevborgerne. Budskabet er klart: Situationen er alvorlig, og det er tid til at finde de gode vaner fra foråret frem igen.

»Kære Herlevborgere. Vi er nu i coronaens anden bølge. Det er vigtigt, at vi alle sammen tager situationen dybt alvorligt. Det gør jeg. Det gør Kommunalbestyrelsen. Det gør alle medarbejdere i Herlev Kommune.«

Sådan indleder Herlevs borgmester, Thomas Gyldal Petersen (S) en tale på Facebook direkte henvendt til Herlevborgerne, hvor han sætter ord på den nuværende situation, hvor Herlev er blandt de kommuner i landet, som er hårdest ramt af coronasmitte.

»De gode vaner skal vi finde tilbage til. For vi skal have vendt tallene. Vi skal have vendt tallene, så vi kan fatsholde så meget af den hverdag, vi holder af og det Herlev, vi holder af. Så vi ikke skal holde børn hjemme fra skole. Ikke holde voksne hjemme fra arbejde. Ikke holde vores ældre og sårbare indedøre, « siger han blandt andet i talen, hvor han slår fast, at det ikke er en løftet pegefinger, men en opfordring til sammenhold og fællesskab:

»Jeg mener ikke, at tiden er til en løftet pegefinger. Men jeg mener, at tiden i høj grad er til sammehold og til fællesskab og fælles løsninger – præcis som vi så det i foråret, hvor vi stod sammen på afstand, gjorde hvad vi kunne for at leve op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer, gjorde hvad vi kunne for at tage de hensyn, der skulle til,« siger han og afslutter talen:

»Lige nu er vi under pres. Det pres kan vendes, hvis vi gør det sammen. Tak, fordi I passer på hinanden, tak fordi I passer på Herlev. Sammen kan vi vende tallene- og det vil vi gøre.«

Herlev Kommune er i tæt kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed, som kommer med anbefalinger og opsporer smittekæder.

På grund af den stigende smitte har kommunen valgt at hjemsende en række medarbejdere og alle kommunale arrangementer er aflyst de næste uger.

Du kan se hele borgmesterens tale på Herlev Kommunes Facebookside. 

Læs også: 33 smittede 

Læs også: Flere dages ventetid på coronatest 

Læs også: Det betyder smittespredningen for Herlev 

Læs også: Forsamlingsforbud på 50 i Herlev 

Herlev Bladet følger udviklingen tæt. Hold dig opdateret på heleherlev.dk og på vores Facebookside 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!