Herlev Bladet

Hvorfor løbe – når man kan gå hele vejen

Som ambassadør for et nystartet gåfællesskab i Herlev opfordrer Kristina Findalen Herlevborgerne til at komme ud på stierne og få renset hjernen.

»Det er mit frirum at komme ud, det er noget, jeg har for mig selv,« siger Kristina Findalen og kalder dét at gå sig en tur for en slags terapi.

I et nystartet gåfællesskab opfordrer hun Herlevborgerne til at snøre skoene og komme med ud på stierne. Det er ganske gratis og måske man kan få lige så meget ud af det, som hun har fået. Som for eksempel en god portion frisk luft, motion og ikke mindst en snak med andre borgere – kort sagt den gode gåoplevelse.

Noget over 300 borgere allerede har gjort. Fællesskabet, der også findes i andre kommuner, hedder Walkers DK Herlev og kan findes her.

Læs desuden meget mere i denne uges Herlev Bladet.

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....