Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

GALLERI: Vinelskere væltede medborgerhuset

Det var noget af et tilløbsstykke, da online-platformen Kobaj holdt vinfestival i Herlev Medborgerhus i weekenden, hvor 35 vinbønder fra hele verden kom forbi og præsenterede deres vine. Så godt gik det, at man nu vil gøre det til en tradition.

Lørdag i den forgangne weekend stod op mod 700 vinentusiaster i kø for at komme ind i Herlev Medborgerhus og deltage i den vistnok første vinfestival af sin slags lokalt.

Det specielle ved den var nemlig, at deltagerne netop den dag kunne hilse på 35 vinbønder fra hele verden, som kom forbi for at præsentere 178 forskellige flasker.

Slog alle salgsrekorder

»Mange havde lyst til at hilse personligt på vores bønder, og interessen var gengældt,« fortæller Alexander Kidd i en pressemeddelelse.

Han er direktør i Kobaj, som arrangerede vinfestivalen. Der er tale om en online-platform, som på internettet formidler kontakt mellem kunder og 350 vinproducenter.

LÆS OGSÅ: Kim Larsen-klassikere i børnehøjde

»Kobaj har typisk kontakt med mindre vinfamilier, der ånder og lever for deres metier og gennem generationer har forfinet deres produkter. Den entusiasme kunne de i weekenden formidle til et endog meget nysgerrigt publikum, og feedbacken har været overvældende. Vi slog lørdag alle salgsrekorder, og såvel gæster som vinbønder har opfordret os til at gentage succesen,« påpeger direktøren.

Håber på gensyn i 2023

Det var især producenter fra Frankrig, Italien og Spanien, der havde taget turen til Herlev, men hele otte nationer var repræsenteret inklusiv USA.

På baggrund af weekendens succes håber Alexander Kidd, at man kan vende tilbage i 2023 og måske gøre festivalen til en årligt tilbagevendende begivenhed.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!