Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Gazellerne springer højt i Herlev

Ifølge Børsen har Herlev flere Gazelle-virksomheder i vækst end sidste år.

Herlevs virksomheder har fundet melodien. I hvert fald vækster flere af dem så meget, at Børsen i 2018 har kåret 25 af dem til Gazeller. En betegnelse for en virksomhed, som i løbet af sine sidste fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over alle årene.
Der er faktisk tale om en stigning på én sammenlignet med sidste års 24, og selvom det ikke er lige så eksplosivt som sidste års fremgang på 50 procent i forhold til 2016, er det en fremgang.
LÆS OGSÅ: Gazelle-galop i Herlev

I år er der oven i købet to såkaldte ’Maraton-gazeller’ – Pascal A/S og Secomea A/S – med på listen.

Det er virksomheder, der for sjette gang har fået titlen som Gazelle. En titel, der karakteriserer de virksomheder, der inden for de sidste fire regnskabsår mindst har fordoblet deres omsætning.

Også vækst i Skovlunde

Topscorer på Herlevs liste er Core A/S, som arbejder med komplekse teknologiske systemer og har haft en vækst på 709,6 procent.

I Skovlunde er fire virksomheder blevet Gazeller. Her er det Hartvig Gruppen A/S, der ligger i top med en vækst på 498,8 procent. Begge de nævnte virksomheder er i øvrigt nye Gazeller. Dertil kommer, at Herlev har 15 gengangere og Skovlunde én.

Se den komplette liste over de lokale Gazelle-virksomheder i Herlev Bladet. 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!