Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Guld for hygge og bedste klub

Herlev Svømning arrangerede stævnet Herlev Young Guns (HYG) i Kristi himmelfartsferien, og det gik godt.

Det var en succes på stort set alle parametre, da Herlev Svømning holdt Herlev Young Guns (HYG) i Herlev Badet i Kristi himmelfartsferien. Et stævne, hvor der blev hygget til den store guldmedalje, og hvor Herlev Svømning selv rent faktisk endte med at løbe – svømme – med sejren.

»Det sportslige var en succes, men det gik også rigtigt fint at have næsten 200 svømmere mellem 7 og 15 år på besøg i tre dage. Det er i høj grad også blevet værdsat af de deltagende klubber, at vi gør lidt ekstra ud af et stævne for de yngste. Det er i gravalvor, at forkortelsen er HYG. Det skal være hyggeligt at være her. Stævnet skal være godt, maden skal være god – og rigelig – og overnatningen skal også bare fungere,« fortæller Ricki Clausen, cheftræner i Herlev Svømning.

Vender tilbage

Han tilføjer i øvrigt, at man regner med at gentage succesen til næste år.

Nærmere betegnet deltog 180 af Danmarks bedste unge svømmere, og når de ikke var i vandet blev der slappet af på Kildegårdsskolen, hvor de udenbys svømmere også overnattede.

Ifølge Herlev Svømning takkede flere deltagere efterfølgende for oplevelsen, som blandt andet skyldes den store frivillige indsats fra Herlev-klubbens side.

LÆS OGSÅ: Børnehave bliver til kulturhus denne sommer

Herlev Young Guns-stævne i Herlev Badet. Foto: Herlev Svømning.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!