Herlev Bladet

Her er Herlevs billede til Dronningen

Også Herlevs børn har skabt et billede til Dronningen som et corona-forsinket tillykke.

Fejringen af Dronning Margrethes 80-års fødselsdag gik af corona-grunde ikke helt som planlagt, men nu har hun modtaget en længe ventet gave i form af  98 malerier fra børn over hele landet. Det er 3. klasser, der har været i gang – også i Herlev, hvor Ella Johanne Kynde og Patrik Motevali står bag kunstværket.  

LÆS OGSÅ: Lisbeth og Jens Peter blev fejret 

På billedet er der en hjort. I midten en rist. Helt som vi kender det fra Herlevs byvåben. Hjorten symboliserer Hjortespring. Risten henviser til Herlev Kirkes ældste klokke, som er viet til martyren Sankt Laurentius, som for sin tros skyld blev brændt til døde på en rist i Rom i år 258.  Og så er der selvfølgelig også billeder af dronningen, og i øvrigt også af Prins Henrik, som døde for et par år siden.

Læs mere i denne uges udgave af din helt egen lokalavis. 

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....