Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Voldelig butikstyv på Big er blevet udvist

På trods af slag og spark lykkedes det forbipasserende at overmande en 37-årig butikstyv, da han ville flygte med stjålet tøj fra Sport 24 i Big. Nu er dommen faldet.

Fire måneders ubetinget fængsel og en udvisning af landet med indrejseforbud i seks år. Det er straffen for et tyveri på Big, der udviklede sig til et røveri 4. august sidste år lidt før klokken 16. Det oplyser anklager Mie Kiilerich ved Københavns Vestegns politi.

LÆS OGSÅ: Civilt anholdt og sendt ud af landet

Ifølge anklageskriftet havde Den dømte, en 37-årig mand bosiddende i Herlev, stjålet tøj, sko og tasker fra Sport 24 til en værdi af 4.220 kroner ved hjælp af en magnet, hvorefter han flygtede ud på parkeringspladsen.

Slog fra sig

Her blev han mødt af flere forbipasserende, der forsøgte at stoppe ham ved at foretage en civil anholdelse. I samme forbindelse blev en af dem ramt af flere knytnæveslag i maven og brystet.

Udover det nævnte forhold blev den 37-årige også dømt for samme dag en halv time tidligere at have stjålet tøj fra H&M, også på Big, sammen med en anden. Dette til en værdi af 2.358 kroner.

Desuden blev han dømt for et tøjtyveri i Rødovre og frikendt for et yderligere et røveri i Herlev.

Han ankede dommen på stedet.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!