Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Bladet søger praktikant – 6 til 12 mdr.

Herlev Bladet søger dig, der gerne vil lære journalistikken fra bunden, har mod på at kaste sig hovedkulds ud i alverdens opgaver og har lyst til at være en del af et meget socialt mediehus med store armbevægelser og højt til loftet.

Det vigtige for os er ikke, hvad du har lavet før – det er, hvad du drømmer om at lave. Herlev Bladet er ikke som de andre – vi er bogstavelig talt noget for os selv. Vi er fondsejede og sat i verden for at lave journalistik, der rykker og flytter. Det gør vi ved at have et tårnhøjt ambitionsniveau og en bevidsthed om, hvorfor lokaldemokratiet er så rasende vigtigt. Og så hygger vi os sammen alt det, vi kan.
Vores redaktion består af en redaktør, to journalister og en fast fotograf. Vi dækker Herlev bredt inden for alle stofområder: Politik, kultur, navne, sport, politi, motor, debat, erhverv. Og vi gør det ved hjælp af alle journalistiske genrer: Nyheder, reportager, klummer, portrætter, anmeldelser, video. Vi udkommer hver tirsdag på print, hver dag på www. herlevbladet.dk, Facebook, Twitter og Instagram, og så laver vi diverse livsstilsmagasiner.

I min tid på Herlev Bladet har jeg bl.a. været med byens hockeysupportere på tur i Jylland, lavet politiske nyheder fra kommunalbestyrelsens møder, jeg har været til X-Factor-finale, haft min egen sommerserie, reporteret fra kommunens pensionistskovtur på Møn, lavet indhold til avisens satirespalte og portrætteret et væld af interessante mennesker fra byen. Med andre ord er der højt til loftet, og masser af muligheder for at prøve sig selv af i forskellige journalistiske genrer og stofområder. Og så får man masser af feedback, både fra ens vejleder og fra læserne. Jakob Ahrenst, praktikant fra DMJX, 1. feb ’18 til 1. feb ’19

Det får du • Alle muligheder i alle genrer for at lave lige præcis de historier, der får dit blod til at løbe hurtigere. • Mulighed for at være en del af redaktion, der består af landets bedste lokaljournalister • Den perfekte legeplads til at blive til en knivskarp journalist med stor sans for, hvor meget en enkelt historie kan rykke for det enkelte menneske • Masser af chancer for at arbejde i marken – det er der, vi helst vil se dig Det lærer du • At mestre alle journalistiske genrer • At idéudvikle meget og skarpt • Høj kvalitetsbevidsthed • Ombrydning i InDesign Vi er ikke smarte i en fart – vi er grundige, dygtige og helvedes engagerede.
Noget for dig? Så vil vi glæde os til at lære dig alt det, vi har i posen i løbet af det halve eller hele år, du er en del af vores redaktion. Herlev ligger tæt på København, og vi forventer ikke, at du flytter til byen – blot at du engagerer dig i den.
Besøg os på praktikmessen på RUC torsdag 25. oktober klokken 10-15.
Og i Åbent Hus-ugen:
Tirsdag 30. oktober kl. 12-15.
Torsdag 1. november kl. 12-15.
Fredag 2. november kl. 12-15.
Skriv gerne, om du kigger forbi til:
Redaktør Mette Lyhne: mette@herlevbladet – 29931709
Praktikantvejleder Kenneth Kjæp Larsen: kenneth@herlevbladet.dk – 27201604
 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!