Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev dominerer dansk ungdomsbasket

Otte ud af ni mulige DM finaler, og fem finaler til de nordiske mesterskaber. Sidste sæson var god for BMS Herlev Basket.

BMS Herlev Basket var i sidste sæson det dominerende hold i næsten alle ungdomsårgangene i dansk basketball. Det fortæller sportschef klubbens sportschef Jesper Lundin.
»Vi havde det bedste hold i stort set alle årgange. Der bliver spillet om danmarksmesterskaberne i 10 aldersgrupper, og vi havde et hold med i ni af dem. I otte af rækkerne var vi i finalen,« siger Jesper Lundin og fortsætter.
»Og da vi var til de nordiske mesterskaber, var vi den eneste klub, der havde et hold med i mere end én finale. Og vi var altså med i fem,« fortæller han.
27 af BMS Herlevs unge basketspillere er i denne sæson blevet udtaget til de danske ungdomslandshold. Og det er dermed den klub i Danmark, som har flest spillere på ungdomslandsholdene.
Læs mere om Herlevs unge basketspillere i avisen i denne uge, og læs med i næste uge, når vi tager temperaturen på Herlevs elitehold Wolfpack Basket.
Læs også: Stem på Årets Sportsprofil 2018

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!