Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kian & Den Magiske Tallisman

Kian Lawson-Khalili fra Herlev er blevet dansk folkeeje. Han spiller nemlig hovedrollen som Theo i DRs julekalender Theo & Den Magiske Tallisman. Mød ham i Herlev Bladet i næste uge.

»Da de sagde, at jeg skulle spille Theo, blev jeg helt forvirret. Det gik faktisk først rigtig op for mig, da jeg satte mig i bilen på vej hjem. Jeg var helt overvældet af tanker og følelser, og jeg satte mig bare langsomt ned i bilsædet og kiggede sådan helt tomt ud i luften. Det var det vildeste.«
Sådan føltes det, da Kian Lawson-Khalili fik at vide, at han skulle spille titelrollen i DR’s store julekalender Theo & Den Magiske Tallisman.
Siden 1. december er den 13-årige Herlev-dreng gået fra at være en relativt ukendt dreng fra 7. klasse på Hareskov Skole til at være hele Danmarks Theo, som sammen med Safina Coster-Waldau render rundt i ‘Thannanaya’ for at redde sin morfars liv.
Herlev Bladet har mødt skuespilleren i hans barndomshjem i cowboybyen til en snak om rollen, livet som landskendt og om at drømme store drømme.
Det kan i læse meget mere om i avisen i næste uge.
Læs også: Jeppe for udsolgte huse

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!