Herlev Bladet

Kian & Den Magiske Tallisman

Kian Lawson-Khalili fra Herlev er blevet dansk folkeeje. Han spiller nemlig hovedrollen som Theo i DRs julekalender Theo & Den Magiske Tallisman. Mød ham i Herlev Bladet i næste uge.

»Da de sagde, at jeg skulle spille Theo, blev jeg helt forvirret. Det gik faktisk først rigtig op for mig, da jeg satte mig i bilen på vej hjem. Jeg var helt overvældet af tanker og følelser, og jeg satte mig bare langsomt ned i bilsædet og kiggede sådan helt tomt ud i luften. Det var det vildeste.«
Sådan føltes det, da Kian Lawson-Khalili fik at vide, at han skulle spille titelrollen i DR’s store julekalender Theo & Den Magiske Tallisman.
Siden 1. december er den 13-årige Herlev-dreng gået fra at være en relativt ukendt dreng fra 7. klasse på Hareskov Skole til at være hele Danmarks Theo, som sammen med Safina Coster-Waldau render rundt i ‘Thannanaya’ for at redde sin morfars liv.
Herlev Bladet har mødt skuespilleren i hans barndomshjem i cowboybyen til en snak om rollen, livet som landskendt og om at drømme store drømme.
Det kan i læse meget mere om i avisen i næste uge.
Læs også: Jeppe for udsolgte huse

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....
Heleherlev.dk anvender cookies – Generelt bruges cookies til at genkende dig, når du besøger os igen og kan hjælpe med feks at. levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics som vi benytter. Cookies benyttes til at forbedre din brugeroplevelse på Internettet.