Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev får ny genbrugsstation

Genbrugsstationen på Marielundvej 49 er snart fortid. Herlev Kommune har købt to grunde, som skal huse en ny og større genbrugsstation.

Herlev får en ny genbrugsstation. Det står klart efter, at kommunalbestyrelsen har vedtaget at købe to grunde, som i fremtiden skal udgøre den nye genbrugsplads, som erstatter pladsen på Mariehøjvej 49.

Den nye genbrugsstation kommer til at ligge på de to grunde, der har adresse på Marielundvej 16 og Mileparken 23 (se illustration i bunden af artiklen).

»Vi har længe ledt efter et sted til en ny genbrugsplads, fordi den, vi har nu, er for lille. Men det har været en vanskelig proces, så vi er glade for, at det nu endelig er lykkedes,« siger borgmester Thomas Gyldal Petersen (A).

Den nuværende genbrugsstation har ligget på Marielundvej 49 siden 1993 og har et areal på 5.301 kvadratmeter. Den nye genbrugsplads får et areal på 12.191 kvadratmeter.

Rammerne kan ikke holde

Ole Johansen har arbejdet på genbrugsstationen, siden den åbnede i 1993. Han fortæller, at den nye plads er særdeles tiltrængt.

»Det burde være sket for mange år siden. For rammerne kan simpelthen ikke holde til det her mere. Så vi er vanvittigt glade for, at vi nu får noget mere plads, så det bliver nemmere og mere sikkert for borgerne at komme her, samtidig med at vi får mulighed for at yde et bedre stykke arbejde,« siger pladsmedarbejderen.

Aftalen om at købe grundene og bruge dem til en ny genbrugsstation blev vedtaget på kommunalbestyrelsesmødet den 21. august. Thomas Gyldal Petersen udtaler, at han ikke ved, hvor længe det vil tage at få oprettet den nye plads, men at arbejdet begynder med det samme.

Du kan læse meget mere om Herlevs nye genbrugsplads i ugens avis.

Herlevs nye genbrugsstation skal ligge indenfor den stiplede linje. Illustration: Herlev Kommune

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!