Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev har samlet krisestaben

Herlev Kommunes krisestab er samlet og forventer at komme med en udmelding i morgen, oplyser borgmester Thomas Gyldal Petersen på aftenens kommunalbestyrelsesmøde.

Aftenenes kommunalbestyrelsesmøde begyndte med en orientering fra borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) om coronapandemien.

»Vi har indkaldt krisestaben, der mødes dagligt,« sagde borgmesteren og understregede, at der arbejdes hårdt for at beskytte Herlevborgerne. Han oplyste, at det er centerchef Christian Bartholdy, der leder krisestaben.

»Vi efterlever alle anbefalinger fra centrale myndigheder og gør alt, hvad vi kan for at opretholde de kommunale funktioner som børnepasning og ældrepleje,« sagde han, og opfordrede til, at alle borgere holder sig orienteret om lokale udmeldinger på kommunens hjemmeside www.herlev.dk og på kommunens Facebookside.

»Vi kan komme i den situation, at vi i Herlev træffer beslutninger, der er mere vidtgående end dem, der kommer centralt fra, og vi håber på borgernes forståelse,« sagde Thomas Gyldal Petersen.

Find flere oplysninger om coronavirus her.

Sundhedsstyrelsens fem anbefalinger

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder.
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt.
  • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen.
  • Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker.
    Kilde: Sundhedsstyrelsen

LÆS OGSÅ: Flere arrangementer er aflyst

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!