Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Svømning skal hjælpe Danmark til OL-succes

Dansk Svømmeunion og Team Danmark har indgået et partnerskab med Herlev Svømning. Partnerskabet betyder, at cheftræner Mick Steen Nielsen er ny landsholdstræner for mellemdistancen på det Nationale Træningscenter (NTC) frem mod OL 2020.

Herlev Svømning bliver partner for Dansk Svømmeunion og Team Danmark i forbindelse med forberedelserne til de Olympiske Lege. Det skriver Dansk Svømmeunion i en pressemeddelelse.

Det nye partnerskab betyder, at Herlev Svømnings cheftræner, Mick Steen Nielsen, er blevet udnævnt som landsholdstræner for mellemdistancen på det Nationale Træningscenter (NTC), som blandt andre består af svømmere, der skal deltage i OL i Tokyo i 2020.

»Det er en ære, og jeg er både stolt og rigtig spændt. Jeg glæder mig som et lille barn til at være med på internationalt topniveau. Og så er jeg jo blevet udpeget af svømmerne på NTC, hvilket også er en stor cadeau,« udtaler Mick Steen Nielsen.

Mick Steen Nielsen har været cheftræner i Herlev Svømning i syv år og har den højeste træneruddannelse i Danmark.

Læs også: Svømmeeliten træner i Herlev

Godt for klubben

Formanden for Herlev Svømning, Jesper Kallesøe, glæder sig over partnerskabet, som kan få stor betydning for klubben.

»Vores dygtigste svømmere får mulighed for at træne med, når Mick (Steen Nielsen red.) træner. Og samtidig giver det også Mick en ordentlig portion erfaring fra højeste niveau, hvilket han kan drage med over til Herlev Svømning,« udtaler formanden og fortsætter.

»Og så synes jeg, det er supergodt, at vi kan sætte Herlev på svømmelandkortet og vise, at vi kan altså noget her i klubben, hvilket unionen så også har bidt mærke i,« siger han.

Som følge af Mick Steen Nielsens nye titel, kommer han til at gå ned i timer i Herlev Svømning. Til at udfylde hullet har klubben fuldtidsansat eliteholdets assistenttræner Magnus Andersen.

Læs mere om Mick Steen Nielsen og den nye partneraftale i Herlev Bladet i næste uge.

Læs også: Herlev-rytter opnår podieplads i Frankrig

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!