Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Byd velkommen til det nye Herlev Bladet

Mindre avis og nyt design. Fra og med denne uge er det nye tider på Herlev Bladet.

Ugens udgivelse af Herlev Bladet markerer begyndelsen på en ny epoke i avisens historie. Fra og med nu udkommer Herlev Bladet nemlig i tabloidformat også kaldet BT-format efter at være udkommet i det noget større broadsheet-format siden 1948.

»Vi har lyttet til vores læsere, og jeg er rigtig glad for, at vi nu kan levere det format, mange længe har efterspurgt. Det er historisk for Herlev Bladet, at vi siger farvel til det store format, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det betyder, at vi når ud til en bredere målgruppe. Og det er jo det, det hele handler om,” siger Herlev Bladets direktør, Steffen Glaas.

Tabloid-formatet er blandt andet kendt fra Ekstra Bladet, Berlingske, BT og Børsen.

Læs også: Årets herlevit 2019 skal findes

En mere levende avis

Med det nye format følger også et nyt udseende. Markant, dynamisk og overraskende er hovedtankerne bag det nye look, fortæller produktionschef Kenny Kirketerp.

»Du kommer som læser til at opleve en mere levende og dynamisk avis. Det nye layout giver mulighed for at variere mere og blive mere markant, hvilket forhåbentligt kan appelere til en bredere gruppe læsere end hidtil,« siger han.

Herlev Bladets forhenværende design havde prydet avisen siden 2004.

Læs mere om det nye Herlev Bladet og se, hvordan avisen har set ud igennem årene i denne uges Herlev Bladet.

Læs også: Motorcykelklub giver ikke sådan op

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!