Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Taekwondo stærkt repræsenteret ved VM

Den 21.-24. april er der verdenmesterskaberne i taekwondo, og her har Herlev Taekwondo syv atleter med og er repræsenteret i otte forskellige discipliner.

Herlev Taekwondo sender syv udøvere afsted mod Korea, hvor verdensmesterskaberne i taekwondo løber af stablen ugen efter påske. Her er har den lokale klub kvalificeret sig i otte ud af de i alt 15 discipliner, som Danmark har fået adgang til ved de kommende verdensmesterskab.

Det oplyser Herlev Taekwondo  i en pressemeddelelsen, hvor Kim Drube, Elite og Talenttræner i Herlev Taekwondo Klub uddyber:

»De allerbedste danske landsholdsudøvere har formået at kvalificere sig i 15 discipliner ved VM, og vi er med i de 8 af dem. Det er unikt for sådan en lille klub som vores, at vi nok engang er så toneangivende blandt den danske landsholdselite«, siger Kim Drube i meddelelsen.

Overfor Herlev Bladet fortæller han, at de både er håb og forventninger om flotte resultater i Korea.

»Vi vil rigtig gerne have en medalje, ligesom vi fik ved sidste VM. Derudover har vi også et håb og forventning om et par finalepladser derudover,« siger han og fortæller, at alle udøverne har god chancer.

De syv udøvere fra Herlev Taekwondo er Joachim Falk, Nete Brønnum-Carlsen, Amalie Petersen, Victor Frisch Schultz, Benjamin Hellegaard-Harder, Charlotte Pedersen og Jørn Christian Andersen.

LÆS OGSÅ: Coronakrisen har kun kostet få medlemmer 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!