Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevit vinder over 27 millioner kroner

Onsdag aften var der 27 millioner i puljen i Vikinglotto, man kunne vinde, hvis man ramte de seks helt rigtige vindertal, samt tillægstallet. Det var der en heldig spiller fra Herlev Kommune, der gjorde. 

Onsdag aften var der 27 millioner i puljen i Vikinglotto, man kunne vinde, hvis man ramte de seks helt rigtige vindertal, samt tillægstallet. Det var der en heldig spiller fra Herlev Kommune, der gjorde, skriver Danske Spil.

Vinderen spillede med fra sit PLUS-abonnement og ud over vindertallene, havde spilleren også en række med tre rigtige og kan derfor se frem til en samlet gevinst på kr. 27.854.849 skattefri kroner.

Vinderen af det astronomiske beløb havde spillet 10 rækker på sit PLUS-abonnement og er den første fra Herlev til at vinde en milliongevinst i 2022.

Det er fjerde gang i år, at en dansker løber med en milliongevinst i det nordiske lotteri. Vi skal tilbage til 2020 for at finde den seneste helt store danske vinder af førstepræmien i Vikinglotto. Dengang løb en heldig spiller fra Helsingør med knap 207 millioner kroner.

‘Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen, men vi ønsker et stort tillykke med den flotte milliongevinst,’ skriver Danske Spil.

LÆS OGSÅ: Tag med til rejsegilde på Herlevs nye børneinstitution 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!