Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

En krans tættere på en ny daginstitution i Herlev

Kransen er blevet hejst. Talen er holdt. Onsdag den 9. februar var der rejsegilde for den nye daginstitution, der bygges ved Herlev Byskole afdeling Eng. Det var en forventningsfuld borgmester, der holdt tale.

På en regnfuld, grå onsdag formiddag er den røde løber rullet ud og dannebrogsflagene fundet frem. Onsdag den 9. februar er der rejsegilde for den nye daginstitution, der bliver bygget ved siden af Herlev Byskole afdeling Eng. Klokken bliver 11 og der bydes velkommen. Borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) tager plads på talerstolen.

»Velkommen til,« siger borgmesteren med et stort smil.

I et hvidt telt, der er stillet op ved siden af byggepladsen har de fremmødte samlet sig omkring talerstolen. Håndværkerne i de gule veste har også fundet vej ind i teltet. Her holder de en velfortjent pause mens byggeriet og deres store arbejdsindsats hyldes.

»Det er en særlig dag, hvor vi markerer, at der ikke er nogen vej tilbage,« siger borgmester Thomas Gyldal Petersen, der er glad for, at byggeriet af den nye daginstitution er kommet så langt.

 

I anledning af byggeriet af den nye daginstitution ved Herlev Byskole afdeling Eng., var borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) et smut forbi byggepladsen. Foto: Line Egebjerg Knudsen.

 

Færdigt til sommer

I dagens anledning inviterer håndværkerne indenfor  i byggeriet, som har plads til 168 børn, når det står færdigbygget . De fremmødte ved rejsegildet får mulighed for at få et indblik i, hvordan byggeriet kommer til at se ud. Det er glade håndværkere og en forventningsfuld borgmester, der går rundt på byggepladsen.

Efter planen kan børnene flytte ind i den nye institution, når det bliver sommer. Det er en dag, som borgmester Thomas Gyldal Petersen ser frem til.

»Vi glæder os til, at børnene flytter ind, og det er børnelatter, der præger det, der nu er byggepladsen,« siger borgmesteren i talen ved rejsegildet.

Det næste halve år knokler håndværkerne videre for at få daginstitutionen færdig, så børnene kan flytte ind i deres nye rammer ved siden af skolen.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!