Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herløv Kro er blevet solgt: “Vi skal lige lande på benene”

Herløv Kro er blevet solgt til virksomheden Go Hotels. Herløv Kro bliver dermed virksomhedens femte hotel.

Den historiske bygning Herløv Kro, der siden midten af 1860’erne har ligget på Herlev Bygade, har gennem tiden skiftet hænder et par gange. Og nu er endnu et skifte sket 1. december.

Herløv Kro er nemlig blevet solgt til virksomheden Go Hotels.

Det bekræfter Herløv Kros nye direktør Christopher Valentin overfor Herlev Bladet. Med købet af Herløv Kro bliver det virksomhedens femte hotel.

»Vi ved, at driften har kørt rigtig godt, så for os handler det i første omgang om at overtage driften, og så skal vi lige lande på benene,« siger Christopher Valentin.

Man har stor respekt for personer, der har bygget sådan et livsværk op

Drømmer om flere værelser, modernisering og sammenhæng

Men selvom dagene primært går med at lære forretningen at kende, så betyder det ikke, at de nye ejere ikke har drømme og visioner for Herløv Kro.

Faktisk er der mange drømme at tage fat på.

»Vi har nogle forhåbninger om at få lov til at udvide forretningen. Vi er i gang med at afsøge mulighederne for at opdatere og modernisere hotellet, og så undersøger vi også mulighederne for at øge antallet af værelser,« forklarer direktøren.

LÆS OGSÅ: Bekymret borgmester efter letbane-udmelding

Herløv Kro rummer lige nu 56 værelser, men hvis den nye direktør tillader sig selv at drømme stort, så er håbet, at det antal på sigt kan fordobles.

»Men vi ved endnu ikke, hvad der kan lade sig gøre. Vi ved bare, at det er fantastisk, at vi har fået lov til at lande her i Herlev. Nu skal vi til at lære byen at kende, og så skal vi finde ud af, præcis hvad vi kan gøre her. Hvor det hele ender, kan vi dog ikke sige noget om endnu,« siger Christopher Valentin.

Respekt for et livsværk

Snakken om at købe Herløv Kro af de nu tidligere ejere Jette og Leslie Christensen har stået på i et lille år, og 1. december blev de snakke altså til virkelighed.

»Hele processen med overdragelsen er forløbet ganske fint. Det er klart, at man har stor respekt for personer, der har bygget sådan et livsværk op, som Herløv Kro er. Under vores forhandlinger har vi jo siddet over for nogle mennesker, der har skabt noget stort i Herlev,« lyder det fra Christopher Valentin, der tilføjer:

»Så selvom det måske virker som om, at det hele er gået lidt stærk, så har vi haft en længerevarende dialog med de tidligere ejere, og der er alt forløbet godt.«

Nu glæder direktøren sig bare til at lære forretningen at kende og blive klogere på, hvad der præcist kan lade sig gøre.

»Vi er slet ikke i tvivl om, at der er gæster og firmakunder, der rigtig gerne vil komme her. Det er selvfølgelig en mulighed for at øge vores forretningsgrundlag og tiltrække nye kunder, men det er også en mulighed for at bidrage positivt til udviklingen i Herlev,« afslutter Christopher Valentin.


Fakta om Go Hotels: 

Go Hotels er en virksomhed med i alt fem hoteller alle placeret i Storkøbenhavn.

Virksomheden startede i 2017 med sit første hotel med navnet Go Hotel Copenhagen. Hotellet ligger i Tårnby. Her moderniserede Go Hotels hotellet og udvidede antallet af værelser fra at rumme 123 til at rumme 211. Der blev også bygget en morgenmadsrestaurant.

I 2020 åbnede Go Hotels endnu et hotel med navnet Go Hotel City. Hotellet ligger på Amager. Hotellet har 130 værelser og 10 lejligheder.

I 2021 købte Go Hotels yderligere to hoteller med navnene Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar, der begge ligger på Colbjørnsensgade i indre by. Begge hoteller er blevet renoveret siden købet.

I 2022 købte Go Hotels så endeligt Herløv Kro, der dermed er det femte hotel, Go Hotels ejer. Her er planen som nævnt også, at der skal moderniseres og optimeres.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!