Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Historisk sæsonstart for Herlev Bordtennis

Med hele fire hold i danmarksturneringen har Herlev Bordtennis aldrig været stærkere repræsenteret end nu.

Aldrig før i klubbens historie har HI Bordtennis haft så mange hold i divisionerne. Udover førsteholdet, som spiller i bordtennisligaen, rykkede Herlev i sidste sæson op i både 1. division og 3. division. Derudover har klubben som noget helt nyt fået et damehold i 1. division.

I Bordtennisligaen fik Herlev i alt tre point i sæsonpremieren. Det første kom i hus hjemme mod Hillerød. I den dramatisk marathonkamp, hvor flere kampe blev afgjort med to bolde i femte sæt spillede Herlev uafgjort 4-4, men Hillerød sikrede sig det ekstra point i golden sæt.  Dagen derpå gjorde holdet dog rent bord med 0-5 ude over BB/KBTK uden at afgive et eneste sæt. Bag pointene stod Thor Christensen, Jesper Hedlund og de to debutanter Kim Nylander og det 20-årige stortalent, Emil Friis Hansen.

Slog Virum-Sorgenfri 

I 1. division for herrer vandt Herlev med 3-5 ude over Virum-Sorgenfri Bordtennisklub. Her stod Dennis Dyhr Rasmussen for to sejre suppleret af Kenneth Holm Nielsen, Kasper Burholt og Jesper Hestbek med hver én.

Til gengæld blev det til et nederlag til Herlevs 3. divisions-hold, som tabte ude med 8-4 til Frederiksberg BTK. Stefan Holm Ahlqvist snuppede to sejre i single og tillige en i double sammen med Sabine Borre Larsen. Raif Rustemnovski stod for den sidste sejr.

Endelig spillede Herlevs damer i 1. division hele 3 kampe i første runde af danmarksturneringen. Pernille Borgstrøm, Merete Juel Hall, Sus Høgsberg og Pia Hansen spillede både mod Allerød og B75 uafgjort og tabte derefter i golden set. I den tredje kamp gjorde holdet rent bord og vandt med 10-0 over Horsens.

Alt i alt en glimrende start på danmarksturneringen, skriver Herlev Bordtennis.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!