Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Før ville jeg være tandfe, nu er det journalist

I denne uge er jeg, Fiona Blachfeldt, i erhvervspraktik her på Herlev Bladet. Læs mere om mig her.

Af Fiona Blachfeldt

Da jeg var helt lille, ville jeg gerne være tandfe og bagefter frisør, men så lige pludselig vil jeg gerne være journalist. Jeg kan ikke helt huske, hvornår det startede.

Jeg hedder Fiona Blachfeldt og er 14 år gammel. Jeg går på Lindehøjskolen her i Herlev i 8. klasse. Jeg er i praktik her på Herlev Bladet lige nu.

I skolen er mit yndlingsfag dansk, og det er det, fordi jeg godt kan lide at skrive ting og læse bøger, måske lidt mærkeligt i min alder.

Indtil videre kunne jeg godt tænke mig, at blive journalist når jeg bliver stor, og det har jeg gerne ville i mange år snart. Det vil jeg, fordi jeg synes journalistik er spændende, og man ved nok bare generelt meget om alle ting rund omkring. Og for meget af vide om menneskerne her i Herlev og uden om.

Idag, første dag, har jeg været ude og interviewe en, og det var meget spændende, fordi man fik et indblik i hans liv, og hvad han havde oplevet. Det føler jeg, at jeg også er blevet meget klogere af. Det er også en af grundene til, at jeg vil være journalist, at man kan møde mennesker på denne måde.

I min fritid går jeg til bueskydning, og det har gjort i 5 år og så spiller jeg basketball på min skole, alene eller nogle gange sammen med nogen.

Jeg har også selv været i Herlev Bladet, da jeg vandt DM i Bueskydning i 2019 og det var en stor oplevelse, fordi der var det jo mig, der blev interviewet og skulle tages billeder af, det var lidt overvældende.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!