Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hospitalsbrand: Operationssygeplejerske stod med bedøvet patient

Fredag den 1. april udbrød der brand i en MR-scanner på Herlev Hospital. Leila Larsen er en af dem, som var helt tæt på.

Leila Larsen fra plastikkirurgiskafdeling er en af de sygeplejersker, der var tæt på den brand, der fredag formiddag brød ud på Herlev Hospital.

»Jeg stod med en bedøvet patient, der var klar til operation, og måtte vente på, at hun vågnede, før vi kunne komme ud,« fortæller hun, der er operationssygeplejerske.

Herlev Bladet møder hende ude foran hospitalet. Hun står sammen med de andre sygeplejersker fra sin afdeling, der alle er blevet evakueret ud af hospitalet. Leila Larsen har kun sin grønne arbejdsuniform og en lilla hætte på, og om skuldrene har hun et lysegrønt varmetæppe.

Du kan læse mere om branden i MR-scanneren på Herlev Hospital her. 

Det vigtigste er patienterne

Politiet er i gang med at registrerer hende og de andre sygeplejersker. Mens hun venter på, at det bliver hendes tur til at oplyse politiet sit navn, spørger Herlev Bladet hende, om hun blev forskrækket, da hun fandt ud af, at der var brand i naboafdelingen.

»Det kommer først bagefter,« siger hun og holder en lille pause. Derefter tilføjer hun:

»I situationen har man ansvaret for en bedøvet patient, og det vigtigste er at få hende ud i god behold. Hun var ikke vågen, da vi kørte hende ud, men hun var ude af respirator og omgivet af en masse læger. Men vi fik hende ud i god behold – ellers havde vi ikke forladt afdelingen« siger hun.

Operationssygeplejersken afventer nu svar på, hvordan hun og de andre sygeplejersker fra afdelingen skal forholde sig. Resten af dagen er aftaler med patienter på afdelingen aflyst.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!