Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Seniorfesten vender tilbage til sin oprindelige dato

Efter at have været aflyst og flyttet til efteråret vender seniorfesten i Herlev Kommune tilbage til udgangspunktet og denne gang med nye navne på plakaten.

Så er alt ved det gamle igen. Corona’en er næsten glemt, og man kan igen socialisere – også på dansegulvet.Derfor vender Seniorfesten i Herlev Kommune også tilbage på sin faste plads – i kalenderen. Nemlig i foråret oplyser Herlev Kommune.

LÆS OGSÅ: Operationssygeplejerske om hospitalsbrand

Lørdag 28. maj klokken 18 til 24 går det løs i Herlev Hallerne, og denne gang er Anders Munch og The Scoops på plakaten. Førstnævnte vil underholde med Kim Larsen covernumre, mens The Scoops  efterfølgende spiller op til dans.

Det hele bliver stille og roligt skudt i gang traditionen tro med pianist Torsten Søgaard, der sidder klar ved pianoet med hyggelig dinnermusik til den lækre buffet.

Aflyst og udskudt

I 2020 blev Seniorfesten, der først skulle have været med Dario Campeotte og The Rocking Ghosts og siden blev med Pernille Højmark, aflyst på grund af corona, og året efter blev den rykket fra om foråret til september, hvor Pernille Højmark stadig var på plakaten.Billetsalget starter onsdag 6. april, og det er et krav, at deltagere skal være fyldt 60 år og bo i Herlev.

Se mere på kommunens hjemmeside.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!