Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opdateret: Hundeejer vil give familien en ny kanin

Ejeren til den Husky, der i sidste uge dræbte en kanin for øjnene af ejerne, en familie fra Herlev, er ked af hændelsen og har nu købt et hegn. Desuden har han kontaktet politiet og besøgt den pågældende familie.

Både familien til kaninen ‘Snuske’, der i sidste uge måtte lade livet til en vildfaren Husky-lignende hund, og hundens ejer har mødt hinanden for at få bearbejdet, hvad der er sket. Og hundeejeren har i den forbindelse lovet familien en ny kanin. Desuden har han også været i kontakt med politiet for at forklare dem sagen.

Hundeejeren, der ikke vil have sit navn nævnt, bekræfter over for Herlev Bladet, at der er tale om en sibirisk Husky, og at han for bare en uge siden flyttede til Herlev som led i en større rejse, han er på sammen med sin hund. Derfor havde han ikke nået at sikre den have, der er i tilknytning til, hvor han nu bor.

Meget uheldigt

Rent faktisk havde han ifølge ham selv været i et byggemarked i Herlev for at købe hegn, efter at han var blevet opmærksom på et skjult hul under det eksisterende hegn, som gjorde, at hans hund fredag sidste uge smuttede væk i cirka 10 minutter. Senere blev han via artiklerne på Herlev Bladets hjemmeside opmærksom på, hvor hunden formentlig havde været i den tid.

‘Det var meget uheldigt, men jeg er selvfølgelig virkelig ked af det på familiens vegne, fordi det må have været forfærdeligt for dem at se en hund dræbe deres kanin, så jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dem’, skriver han til Herlev Bladet, hvor han også påpeger, at det var hans indtryk, at mødet med familien gik godt.

Han understreger desuden, at hans hund elsker at lege med andre hunde og er vant til at færdes blandt børn og voksne uden problemer.

Læs mere i næste uges Herlev Bladet.

LÆS OGSÅ: Efter frygtelig oplevelse: Børnefamilie advarer mod slædehund

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!