Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hvad skal der ske på Bangs Torv?

Ifølge de nye ejere af Bangs Torv skal torvet udvikles, men hvad betyder det for butikkerne. Herlev Bladet har spurgt dem.

Should I stay or should I go? Det spørgsmål er der nok en del af lejemålene på Bangs Torv, der har stillet sig selv, efter at torvets nye ejere, Obel-LFI Ejendomme, har meldt ud, at man ønsker at udvikle. Efter alt at dømme betyder det at nedrive noget for at bygge nyt.

Herlev Bladet har spurgt størstedelen af butikkerne på torvet om deres fremtidsønsker, og alle ønsker for så vidt at blive i Herlev og de fleste gerne på Bangs Torv. Men det beror på forhandlinger med ejerne, og de er endnu ikke gået rigtig i gang. Kun Arina Cykler er færdigforhandlet, hvorfor butikken flytter til Herlev Hovedgade 97 i slutningen af januar næste år.

LÆS OGSÅ: Bangs Torv er solgt

Alligevel har nogle af butikkerne allerede lejet eller er i gang med at leje andre midlertidige lokaler, så de i forbindelse med en eventuel nedrivning har et sted at være, indtil der skal bygges nyt. Det gælder for eksempel Salon Fifi, Farfars og Bangs Torv Blomster.

Derudover er der nogle, som ikke ønsker at flytte uanset såsom Café Risico og Sun Station, mens Røde Kors omvendt regner med at flytte permanent.

Lange udsigter

Fælles for alle lejemålene er, at de pt. ikke kender deres fremtid.

I et skriftligt svar til Herlev Bladet understreger direktør i C.W. Obel Ejendomme A/S, Torben Black, at en kommende renovering af Bangs Torv har lange udsigter. C.W. Obel Ejendomme A/S varetager de nye ejeres interesser, da førstnævnte er medejer. Den anden ejer er Lundbeckfonden.

‘Vi har stor forståelse for, at det er interessant, hvad der skal ske og at der gættes på mangt og meget. Pt. undersøger vi forskellige muligheder, og herefter skal vi have en dialog med kommunen om projektet. Så der går en rum tid, før der er noget konkret at fortælle,’ oplyser han.

Nærmere betegnet bliver det en gang næste år, at der er nyt at melde ud.

Læs meget mere i denne uges Herlev Bladet.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!