Herlev Bladet

Bangs Torv er solgt

Obel-LFI Ejendomme har købt Bangs Torv og vil nu gå i dialog med kommunen om mulighederne for at udvikle området.

Obel-LFI Ejendomme har den 1. marts overtaget ejendommene omkring Bangs Torv, det vil sige Herlev Hovedgade 121-131/Stumpedal 1-5 fra en kreds af sælgere, herunder Tømmerhandler Vilhelm Bangs Fond, oplyser Obel-LFI Ejendomme i dag onsdag i en pressemeddelelse. 

»Herlev har gennem generationer været en attraktiv kommune at bosætte sig i med et attraktivt nærmiljø og god adgang til jobmarkedet i hele Storkøbenhavn. Herlev gennemgår i disse år en spændende udvikling forstærket af etableringen af Letbanen og udvikling af hele bymidten. Området omkring Bangs Torv er en naturlig del af denne udvikling, så der etableres en samlet ny attraktiv bymidte i Herlev,« udtaler adm. direktør Torben Black fra Obel-LFI Ejendomme. 

Herlev gennemgår i disse år en spændende udvikling

»Vi vil sammen med Herlev Kommune drøfte, hvordan vi bedst kan udvikle området i tråd med tankerne i kommuneplanen, så Bangs Torv i fremtiden kan fremstå som et attraktivt sted for såvel beboere som butikker centralt i Herlev,« fortsætter Torben Black. 

Obel-LFI Ejendomme er et investeringssamarbejde mellem C.W. Obel Ejendomme og Lundbeckfonden Invest. Selskabet er under management hos C.W. Obel Ejendomme.  Investeringen i Bangs Torv er gennemført i samarbejde med Dowo Ejendomme, CBRE, Bruun & Hjejle og NIRAS. 

LÆS OGSÅ: Flest corona-ramte gravide i Region Hovedstaden

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....