Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hvor mange voksne til hvor mange børn

BUPL inviterede kandidaterne til kommunalvalget til at spille et spil, hvor de skulle få en almindelig dag i en børnehave i Herlev til at hænge sammen. Ifølge en rundspørge fra Herlev Bladet ønsker mange sig, at der var flere voksne til at passe på Herlevs børn.

En af de kandidater, der havde sagt ja til udfordringen om at spille BUPLs normeringsspil i denne uge, var formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Peter Nielsen (A).

»Er det en mulighed at være alene med børnehavebørn?« spurgte han, og fik svar fra Franck Dupuy, der til daglig er leder i Krudttønden.

»Alt kan jo lade sig gøre. Det hele handler jo om, hvad vi mener, det betyder, at være sammen med børn. Hvis du spørger mig om det fremmer trivsel og læring, når du er alene med så mange børn, så er svaret nej.«

»Så er det bare opbevaring,« mente Betina Skovby (F).

»Ja, det gør vi meget tit, « oplyste pædagog Annette Mortensen.

92 procent ønsker flere hænder

Ifølge Herlev Bladet rundsprøge på Facebook ønsker mange sig, at der var flere pædagoger- og pædagogmedhjælpere i Herlevs institutioner. 92 procent af dem, der svarede på rundspørgen, svarede ja til ønsket om flere hænder.

Mange kandidater til kommunalbestyrelsen forklarer også, at de vil arbejde for at få flere voksne i institutionerne – se hvilke i denne uges udgave af Herlev Bladet, hvor du også får hele historien om den aften politikerne skulle få hverdagen i en børnehave til at hænge sammen.

Du er måske også interesseret i
Send et svar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!