Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ikke mere ishockey i denne sæson: Metal Liga stopper øjeblikkeligt

Metal Ligaen stopper øjeblikkeligt. Sådan meldte Metal Ligaens Ligaforening og Danmarks Ishockey Union ud i går på baggrund af regeringens seneste anbefalinger i forbindelse med coronavirus.

I går kom nyheden, de fleste ishockeyfans nok havde frygtet. Metal Ligaen er færdig for denne sæson.

‘Idet alle klubber afvikler kampe i anlæg, som efter krav fra myndighederne er lukkede i mindst 14 dage, er Ligaforeningens vurdering, at der ikke længere findes sportslige muligheder for at afvikle et slutspil,’ lød meldingen i går i en pressemeddelelse på Metal Ligaens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Metal Ligaen er foreløbig suspenderet: Herlev Eagles bakker op.

Herlev Bladet har i den forbindelse været i kontakt med direktør for Herlev Eagles Lars Skjøth, som bakker fuldt op om beslutningen:

»Det er den eneste rigtige beslutning og på det helt rigtige tidspunkt. Man kunne godt have valgt at udskyde beslutningen, men for det første var der ingen af os, der troede på, at det ville ændre noget som helst, og for det andet så er det også et fint signal at sende, fordi der er ting, der er vigtigere end at få afviklet et slutspil,« siger han.

LÆS OGSÅ: Burgerparty og idrætsfest udskydes.

Med sæsonen færdig allerede nu betyder det blandt andet, at klubberne kommer til at gå glip af de væsentlige indtægter, som følger med et slutspil.

»Det er selvfølgelig problematisk rent økonomisk, fordi der ligger rigtig mange indtægter i et slutspil, og dem går vi glip af nu, og vi har jo stadig en stor del af vores faste omkostninger, som vi jo ikke bare lige sådan kan afvikle på kort sigt, men vi kommer igennem det,« siger Lars Skjøth hertil og tilføjer:

»Vi er allerede i fuld gang med at skrue på alt det, vi kan skrue på, men det bliver da en hård omgang. Vi kan for eksempel tale med vores udenlandske spillere om en tidligere hjemsendelse og så afregne lidt løn med dem. Og så er det klart, at vi ikke skal til Jylland mere, så der sparer vi noget, men Metal Ligaen er i gang med at kigge på nogle forskellige tiltag, der kan hjælpe.«

Man kan læse mere om beslutningen om at stoppe denne sæsons Metal Liga på metalligaen.dk.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!