Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Gyldal: Herlevborgerne klarer det fantastisk flot

Borgmester Thomas Gyldal Petersen takker Herlevborgerne for at vise samfundssind og tage ansvar.

Borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) kæmper sammen med kommunens forvaltning lige nu hårdt for, at få Herlev til at hænge sammen – nedlukningen af landet til trods.

»Jeg vil gerne udtrykke min kæmpe respekt til alle ansatte i den kommunale institution. Vi har lynhurtigt skulle omstille hele den kommunale virksomhed, og det er gået hurtigt, effektivt og smertefrit,« siger han til Herlev Bladet fredag.

På rådhuset mødes krisestaben fast hver morgen klokken 9, og tager de mange beslutninger, der skal til for at føre Herlev gennem den verdensomspændende coronakrise.

»Jeg tror, at vi i går traf mellem 300 og 400 konkrete beslutninger. Verden er vendt på hovedet,« fortæller borgmesteren.

Vi oplever ikke klager eller frustrationer. Vi oplever medspil.

 

LÆS OGSÅ: Kommunen opfordrer til tålmodighed 

Derfor er han også glad for, at han oplever, at Herlevborgerne handler istedet for at panikke.

»Herlevborgerne klarer det fantastisk flot. Vi kunne se, at mange forældre allerede i går fandt ud af at passe deres børn der hjemme. Folk indordner sig og lytter til myndighederne,« siger Thomas Gyldal Petersen, der også glæder sig over, at der ikke har været telefonstorm på rådhuset.

»Vi oplever ikke klager eller frustrationer. Vi oplever medspil,« konstaterer han, og opfordrer til, at det fortsætter sådan.

»Jeg vil gerne bede borgerne om at blive ved med at udvise tålmodighed og samfundssind,« siger borgmester Thomas Gyldal Petersen.

Herlev Kommune opdaterer løbende Herlev.dk med oplysninger om situationen ligesom mange oplysninger også bliver lagt ud på kommunens Facebookside.

LÆS OGSÅ: Føtex i bymidten: Tag det helt roligt. 

 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!