Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Føtex i bymidten: Tag det helt roligt

Der er varer nok, understreger varehuschef i Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter, Casper Thyssen.

Der er ikke blevet hamstret så voldsomt i Føtex i bymidten, som man har set andre steder, fortæller varehuschef Casper Thyssen.

»Selvfølgelig har vi haft flere kunder i dag, men det har været rigtig fornuftigt. De fleste har taget det stille og roligt. Vi har ikke haft en oplevelse af, at de har fyldt indkøbsvognene med toiletpapir og dåsemad,« siger han.

Og det er der heller ingen grund til.

»Der er fødevarer nok. Det kan godt være, at vi midlertidigt løber tør for én variant, men så har vi en anden. Og der kommer gær igen i morgen,« siger han.

Der er fødevarer nok.

Gør som I plejer

Casper Thyssen opfordrer Herlevborgerne til at handle helt, som de plejer.

»Hvis folk bare køber ind til en, to, tre dage helt som de plejer, så går det helt fint. Man skal bare tage det helt roligt,« opfordrer han.

Salling Group, Coop, Dagrofa og Rema 1000 gik ud med en fælles pressemedelelse i aftes efter, at statsminister Mette Frederiksen (S) havde holdt presse møde. Her opfordrede de danskerne til at lade være med at hamstre:

‘Corona-virusen har fået mange til at spekulere i om, der er dagligvarer nok i butikkerne. Det er der, hvis forbrugerne handler som de plejer og ikke øger deres indkøb helt ekstra-ordinært.

Indtil nu har danskerne generelt taget det mere roligt, end man har set i visse andre lande, hvor forbrugerne har øget deres indkøb af daglige fornødenheder markant.

I Danmark er der foreløbig kun begrænsede udsving, der kan betyde, at enkelte basisvarer er udsolgt i perioder. Men butikkerne vil løbende få friske forsyninger på alle varegrupper – der kan dog være særlige udfordringer med håndsprit.

Derfor opfordrer Salling Group, Coop, Dagrofa og Rema 1000 kunderne til at købe ind som de plejer. Så vil der være nok til alle.’

LÆS OGSÅ: Der bliver hamstret i Herlev. 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!