Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Jagten på medlemmer hos Herlev Rebels fortsætter

Det faldende medlemstal i amerikansk fodbold har længe kunnet mærkes hos Herlev Rebels, og derfor fortsætter deres jagt på flere medlemmer. Nu prøver Herlev Rebels også at opsøge flere medlemmer fra andre kommuner.

»Selvom jeg synes, det går okay med medlemstallet på holdet, ønsker vi stadig, at tallet bliver højere.«

Sådan lyder det fra Max Hagen, der er head coach for Herlev Eagles. Sammen med 24-årige Marcus Jensen, der er cheftræner for Herlev Rebels’ yngste hold, er de i fuld gang med at færdigopstille en stad på Ballerup Kræmmerfestival – og det er der en helt særlig grund til.

»Vi vil gerne skabe mere synlighed, og det gør vi ved at stå her. Og så håber vi, at det kan lokke flere medlemmer til,« siger Max Hagen.

På Ballerup Kræmmerfestival står head coach Max Hagen og cheftræner for de yngste hold Marcus Jensen klar til at promovere for Herlev Rebels. Fotos: Camilla Bidstrup Møller

Ballerup Kræmmerfestival er en forening, der består af en række idrætsklubber og kulturelle organisationer i netop Ballerup Kommune.

Men ifølge Marcus Jensen holder det ikke Herlev Rebels tilbage for at promovere i andre kommuner end i Herlev Kommune.

»For os er det vigtigste ikke, at spillerne kommer fra Herlev, så hvis vi skal gøre os synlige i en anden kommune end i Herlev, så gør vi det,« siger Marcus Jensen.

Flere unge medlemmer

Det er ikke første gang, at Herlev Rebels siger til Herlev Bladet, at de ønsker at rekruttere flere medlemmer.

I maj var Herlev Bladet en tur forbi Herlev Rebels, hvor det mest bemærkelsesværdige var, at antallet af spillere under træningen var så lav, at det gjorde det en del sværere for dem at træne op til de kommende kampe.

Herlev Rebels har til kræmmerfestivalen opstillet en forhindringsbane ved staden, som er til fri afbenyttelse. Her viser Max Hagens 10-årige søn, Dexter Hagen, hvordan man tackler en dummy.

Derfor fortsætter jagten på flere medlemmer hos Herlev Rebels. Og ønsket ligger især på rekruttering af flere unge spillere.

»Alle er selvfølgelig velkomne, men det er bare især de unge mennesker, som enten ikke starter til amerikansk fodbold, eller som vi har svært ved at beholde i klubben,« siger Max Hagen.

»Vi vil rigtig gerne have ungdommen oppe at køre i amerikansk fodbold. På ungdommen står det bare mere stille med medlemstallene, så det kæmper vi ekstra for,« siger Marcus Jensen.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!