Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Johnny Reimar kommer til byen

Den 74-årige sanger, guitarist og producer bliver det store navn for byens seniorer i Herlev Hallen lørdag den 3. marts.

Sikke en fest vi har haft nu i nat. Måske bliver det sunget  på vej hjem ad Tvedvangen, når vi kommer til minutterne  efter midnatsslaget. For så er årets seniorfest lørdag den 3. marts fra klokken 18 til 24 nemlig slut.

Den på mange måder traditionsrige seniorfest er for Herlevborgere, som er fyldt 60 år. Det er Herlev Kommune, som arrangerer festen og målet er at give mulighed for at mødes under hyggelige former og måske indgå i nye relationer på det tidspunkt, hvor mange er på vej ind i en ny livsfase, betoner kulturkoordinator Karen Ballegaard om den traditionsrige fest.

Dinner og dans

Seniorfesten kommer til at foregå sådan, at deltagerne mødes til en velkomstdrink i Annexhallen klokken 18. Klokken 18.40 byder borgmester Thomas Gyldal Petersen velkommen i  selve festsalen, og fra 18.45 er der buffet med dinnermusik lagt i hænderne på Torsten Søegaard.

Klokken 20.15 er der lodtrækning om gevinster, som er doneret af det lokale erhvervsliv.

Klokken er Reimar-tid

Fremme ved klokken 20.45 aftenens store højdepunkt, det er Johnny Reimar-tid, og han er på scenen en god times tid og kan formentlig lokkes et ekstranummer ud af. Nu får vi se.

Bal bagefter

Fra klokken 21.45 og frem til midnat er det dansebandet E47, som spiller op til dans.Dermed muligheden for at få sig en svingom.

Det koster 150 kroner at deltage i seniorfesten, og billetsalget starter mandag den 19. februar klokken 15 til 17 i Borgerservice på rådhuset.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!