Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kem Ljungquist bokser med verdensstjerne

Herlev-bokseren Kem Ljungquist er i England for at sparre med ingen ringere end den tidligere firedobbelte verdensmester Tyson Fury.

Den 28-årige sværvægtsbokser Kem Ljungquist fra Herlev Boxing er i disse dage i gang med noget af et eventyr.

Han er blevet udvalgt som sparringspartner for Tyson Fury, som for tre år siden var indehaver af fire VM-bælter og var en af de største stjerner på den internationale boksehimmel.

»Det er selvfølgelig en sjov mulighed for mig at prøve mig af mod en mand som Tyson Fury. Han er en fantastisk bokser, en meget akavet bokser, og jeg kan godt forstå, han har været verdensmester,« siger Kem Ljungquist på en telefon fra Manchester, hvor han har været siden søndag.

Læs også: Cecilie Uttrup Ludwig vandt bjergkonkurrencen ved kvindernes Tour de France

God første sparring

Siden Kem Ljungquist landede i Manchester, har han indtil videre haft en enkelt sparring med verdensstjernen.

»Jeg synes, sparringen gik rigtig godt, og hans hold virkede meget tilfredse med min boksestil. Selvfølgelig er man altid lidt nervøs, for det er jo rimelig vigtigt, at de har valgt den rigtige sparringspartner. Men jeg synes, det gik godt,« siger Kem Ljungquist.

Læs også: Kim Staal glæder sig til at fortsætte i Eagles under nye ejere

Kem Ljungquist regner med at tage hjem igen i weekenden, da han skal træne op til sin egen kamp mod finsk-russiske Gennadi Mentsikainen den 25. august i Struer.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!