Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kim Staal stopper

Herlevs største ishockeylegende stiller skøjterne på hylden. Han takker af ved en hyldestkamp i november.

En af Danmarks helt store spillere og Herlevs ubetinget største ishockeystjerne, Kim Staal, har valgt at lægge skøjterne på hylden. Men han kommer ikke til at stoppe i stilhed. Han fejres nemlig i Herlev den 8. november, hvor Herlev Ishockey takker manden,  der har været  en krumtap hos Herlev Eagles i de fem år han har spillet der, oplyser Herlev Eagles.

SE VIDEOEN med Kim Staal, da han blev kåret til Månedens Sportsprofil i oktober måned sidste år. 

Den 8. november smides pucken til en kamp med tidligere og nuværende Herlev-koryfæer og mange af Kim Staals tidligere holdkammerater fra klub- og landshold blandt andre Morten Green, Jesper Damgaard og Jesper Duus. Udenlandske profiler forventes ifølge Herlev Eagles også at dukke op.  Jimmy Bøjgaard og Jacob Riising kommer og kommenterer kampen og laver interviews med spillerne. Så Herlev Ishockey håber, at byen vil samles om at fejre en af byens største personligheder gennem tiden.

De seneste tre sæsoner har Kim Staal spillet for Herlev, så det hele slutter, hvor det startede, da Kim Staal som 2-årig for første gang var på is. Læs meget mere om Kim Staals farvel i næste uges udgave af Herlev Bladet.

LÆS OGSÅ: Herlev Svømning skal hjælpe Danmark til OL-succes

 

 

 

 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!