Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opdateret: Sagen henlægges – knivoffer vil ikke tale med politiet

Lørdag søgte en 25-årig mand tilflugt i et solarium tæt ved Bangs Torv efter at være blevet stukket ned. Manden, der er kendt af politiet, nægter at udtale sig, hvorfor sagen henlægges.

En 25-årig ung mand fra Rødovre, der lørdag blev stukket i højre arm og i den ene balle, vil ikke fortælle politiet, hvor han blev stukket, hvorfor og af hvem. Det fremgår af døgnrapporten. Derfor har politiet nu valgt at henlægge sagen, fortæller vicepolitiinspektør i Københavns Vestegns Politi, Claus Bardeleben.

Han tilføjer dog, at Københavns Vestegns Politi stadig tager imod oplysninger, der kan medvirke til en ny efterforskning af sagen.
Internt opgør
»Vi kan konstatere, at man har stukket nogle gange, men kender ikke gerningssted, kender ikke omfanget og der er ingen vidner til overgrebet«, lyder det fra vicepolitiinspektøren, der oplyser, at den 25-årige er kendt af politiet i forvejen.
Han understreger ved samme lejlighed, at Herlevborgerne ikke skal føle sig utrygge ved at færdes i området, da man vurderer, at der har været tale om et internt opgør.
Hjælp politiet
Anmeldelsen om knivoverfaldet modtog politiet klokken cirka 19.30 ved solariet Sun Station af andre gæster på stedet.

Manden, der røg på skadestuen, er i øvrigt uden for livsfare.

LÆS OGSÅ: To sigtet for forsøg på manddrab i knivstik-sag fra Herlev

Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.

 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!